Monday, 14 April 2014

Testimonial: Stretchmarks hilang dengan Sabun Marine Essence


TERBUKTI BERKESAN !!!!!


Anda baru melahirkan anak? 

dan ada masalah stretchmarks??

 kesan stretchmarks memang susah untuk hilang.. 

dah putus asa sbb dah cuba pelbagai produk

tapi tak berkesan?? 


Cubalah Sabun Marine essence yg berjaya membuktikan 

ianya dapat mengurangkan sehingga 90% kesan 

stretchmarks.

oh noooooo!!!!! 

Tidakkkkkkk !!!!

Malunyaaaaaa !!!!! 


lawati www.shuhadashafie.com untuk maklumat lanjut
Testimonial untuk Stretchmarks 





Apa tunggu lagi? normal price RM 105, 

Pm / wasap me now for diskaun.. 

Shuhada 012-9869839 



Testimonial: Jerawat kecut dan hilang dengan Sabun Marine Essence


Jerawat ???? 


Banyak parut jerawat kat muka??? 

makin lama makin hitam??

 jom cuba Sabun Marine Essence..

 lihat sendiri kesannya hanya dalam masa 

2 minggu.. 

makin pudar dan makin hilang.. 


hilang jerawat dengan sabun marine essence
Muka yang dipenuhi jerawat dan parut jerawat 


sabun yang dapat mengecutkan jerawat dan dapat menghilangkan parut jerawat.
Sabun Marine Essence 

Berminat untuk mencuba sabun ajaib ini???

Harga Diskaun runtuh !!!!!  


PM/ Wasap:

Shuhada 012-9869839 

Kegunaan Sabun Marine Essence


Anda ada masalah berikut? 

1)stretchmarks selepas bersalin

2)hitam di bahagian ketiak, leher, lutut dan siku

3)masalah eczema 

4)jerawat di muka dan badan

5)kulit kering sehingga berkerak

6)gatal-gatal seluruh badan 

shuhada 012-9869839


Anda boleh mencuba sabun marine essence,sabun yg
 
diyakini berkesan dan telah terjual lebih dr 5000 kotak..

 memberi kesan menakjubkan selepas guna!! kurang 

percaya?? ini lah masanya untuk anda mencuba.. 

dapatkan sekarang !!! 


Msg/wasap Shuhada 012-9869839

Wednesday, 5 February 2014

Chanel Brooch Murah RM 50

mai tgk mai tgk !!!! 
mai pilih mai pilih !!! 

ada barang baik punya 
harga murah-murah !!!! 

Sesapa yg selama ni teringin sangat nak pakai brooch chanel ?
tp x mampu nk beli yg original sebab harga sgt mahal (RM1000 ++) 
meh beli kat sini.. 
harga RM 50 shj  Murahnyaaaaaa!!! 

design dia lebih kurang macam original punya, 
saiz pun sama dengan original punya... 

chanel brooch sesuai untuk hijabista

chanel brooch murah malaysia

sesuai untuk hijabista dan juga yg tidak betudung sebagai aksesori
Kakak saya mengayakan chanel brooch 

mudah shj, buat pembayaran dan barang anda akan dipos

kalau berminat boleh Wasap/msg Shuhada 012-9869839 

Monday, 11 November 2013

November PROMO!!! BVSM

Salam semua .. 

Promo untuk bulan November bermula hari ini 11/11/13 sehingga 30/11/13 iaitu untuk
 Bio Velocity Sleep Mate (BVSM),
 dengan pembelian seunit BVSM anda layak 
mendapat rebate bernilai RM 120 dan
PERCUMA sekotak Marine essence soap 
bernilai RM105 !!!!!!! 
dapatkan BVSM anda sekarang 
sebelum kehabisan stok! 

dapatkan bio velocity sleep mate anda sekarang dengan harga yang lebih murah.
Bio Velocity Sleep Mate 

call/wasap me for free demo untuk produk BVSM 

Shuhada 012-9869839 

Thursday, 31 October 2013

Peluang business ONLINE tanpa modal!

Salam semua,
saya ada berita baik kepada anda semua !!!!!!! 
yup SEMUAAAAAAAA!

 termasuk yg masih bekerja, tengah cari kerja,
 suri rumah, student
dan sesiapa sahaja  yang tengah mencari peluang buat biz tanpa modal !!!!!!! 

hahh? tanpa modal ?? betul ker tanpa modal ??? 
YUP BETUL !!!!! hanya perlukan RM 50 untuk keahlian
 tetapi dapat generate income sehingga 4 angka sebulan....


Dan, 
Biz yang anda bakal buat ini hanyalah secara online!!!!!! 
iaitu melalui Facebook, Blog dan Instagram. 
x pandai buat blog, facebook dan instagram :( ... 
jgn risau semuanya akan diajar secara PERCUMA !!

MUDAH ... CEPAT ... FLEXIBLE 



Produk yang dijual pula sangat-sangat laris dan mudah untuk dijual.. 
Produk yg terbukti berkesan serta terkenal di pasaran !!!!!!!! 

income TETAP setiap bulan berserta slip gaji yg diiktiraf.
boleh apply loan guna slip gaji ini yer.. 

apa yg anda perlu buat ???? 

BERSEDIA UNTUK DIBIMBING 

call/ pm/ wasap me Shuhada 012-9869839  

Tuesday, 29 October 2013

Teaser Majlis Resepsi di Kuala Pilah

First of all saya kena berterima kasih kepada my MIL & FIL yg banyak bertungkus lumus menjayakan majlis kami, to my adik ipar and all the sedara yang tolong jugak, memang x terbalas jasa anda semua..

Resepsi di Kuala Pilah semuanya disusun atur oleh my FIL, saya cuma carikan pelamin sahaja.. mmg lega sangat2 dan tenang sikit kalau nak bandingkan dengan resepsi di Alor Setar.. 

Majlis diadakan pada 29 September 2013 bertempat di Dewan Hotel Melang Inn, Kuala Pilah 

arfa duranta avenue
Pelamin by Arfa Duranta Avenue.. simple , cheap & recommended 



puteri mona roziana
me with my makeup artist Puteri Mona Roziana 

my MUA
selepas makeup 

cake sponsor by catering
cake cutting ceremony 

Shuhada & Iqram Wedding day

resepsi kuala pilah
me & my halal boyfriend .. LOL 

resepsi Shuhada & Iqram
selfie dimana saja ... LOL 

resepsi kuala pilah 2
purple wedding dress 

happy bride
Add caption

majlis sebelah lelaki
me with adik.. duck face !!! LOL 


ibu tercinta
me with my mom 


me with my sister .. duck face everywhere... sila jgn muntah :) 

resepsi kuala pilah 3
Add caption

resepsi kuala pilah 4
pengantin with mak & abah .. terima kasih mak dan abah.. 

*Terima kasih kepada yg hadir memeriahkan majlis.. 
doakan bahtera perkahwinan kami berkekalan sehingga akhir hayat .. in sha Allah. 

Copyright© All Rights Reserved www.shuhadashafie.com